Hemstädning

Följ oss:

sundsvall@exellence.se

073- 38 38 3 38

  • Köp Dig tid till något Du hellre lägger dyrbara timmar på.

Hemstädning


Exellence kan hjälpa Dig med all hemstädning så som veckostädning, strykning, och att uträtta ärenden. Vi är väldigt flexibla

och vi gillar inte att låsa fast våra kunder vid ett specifikt städschema där vi exempelvis bara dammar öppna ytor. Våra kunder ska inte känna att De måste städa undan saker innan vi kommer. Därför har vi i dag kunder som verkligen uppskattar att vi plockar leksaker, byter sängkläder och plockar i diskmaskinen. Du väljer vad Du vill ha gjort varje gång vi kommer och behöver inte låsas fast vid ett speciellt städschema. Vi på Exellence gillar flexibel hemstädning!


Du kan välja mellan att abonnera på hemstädning varje vecka, varannan vecka eller en gång per månad. Du får alltid städat på samma veckodag och har en och samma Serviceassistent varje gång (vi städar oftast två och två vilket innebär att 3 timmars städ tar 1,5 timme). Våra paket har alltid ett minimum på 2 timmar per tillfälle. Självfallet är Du välkommen att boka engångsstädningar också!


Så här går det till:


Du börjar med att kontakta oss för att diskutera Dina behov. Vi bokar en tid för en prova på städning där Du får träffa de Serviceassistenter som blir Dina personliga. Du får även se att Du är nöjd med städningen innan Du bestämmer Dig för att abonnera, och Du får besked om tidsåtgång och pris av oss för den städning Du har behov av. Därefter bestämmer Du vilket abonnemangspaket som passar Dig och vi kommer sedan överens om dagar och tider för Din städning.


Priser:


380 kr/timme, Du betalar 190 kr/timme efter RUTavdrag (vilket görs direkt på fakturan)


Prisex 1: 3 timmars valfri städning/vecka - 2280 kr/månad efter RUTavdrag.


Prisex 2: 3 timmars valfri städning varannan vecka - 1140 kr/månad efter RUTavdrag.


Prisex 3: 2 timmars valfri städning/vecka - 1520 kr/månad efter RUTavdrag.


Prisex 4: 2 timmars valfri städning varannan vecka - 760 kr/månad efter RUTavdrag


Vi erbjuder flexibel hemstädning enligt Dina önskemål varje gång!


073-38 38 3 38

sundsvall@exellence.se

Copyright @ All Rights Reserved